Fursecuri Amaretti fără zahăr din 4 ingrediente 👀

Ingrediente:
✨250 gr de faina de migdale
✨100 gr de indulcitor (zahar sau xylitol pudra) 
✨200 ml albus 
✨1 lingurita de extract de migdale sau Amaretto
✨✨optional zahar pudra (xylitol pudra)

Metoda:
Preîncălziți cuptorul la 170 de grade.
Într-un bol, amestecați făina de migdale și indulcitorul si lăsați deoparte. 
Inr-un castron separat, bateți albușurile până când obtinem o spuma, timp de aproximativ 1-2 minute.
Acum adăugați extractul de migdale (sau Amaretto) și amestecați câteva secunde.
Adăugați in amestecul de ingredientele uscate cele umede si incorporați cu o spatulă.
Incorporati totul pana obtineti un aluat frumos lipicios. 
Odată ce aveți un aluat lipicios, puteți rula fiecare fursec în bile si sa adaugat 1 migdala in mijloc.
Fiecare bilă o dam prin zahăr pudră și puneți-le pe tava de copt tapetată cu hârtie de copt. Aplatizați ușor fiecare fursec cu degetele.
De asemenea le puteti da prin fulgi de migdale.
Coaceți la 170 de grade pt 20 de min.
Enjoy!

Enjoy!

Distribuie: