Supa crema de roșii cu paste orecchiette negre

O supa cream delicioasa de roșii care se poate lasă și așa fără paste și servi cu crutoane sau simplu cu putin ulei de măsline deasupra și busuioc fresh.

Ingrediente:
✨8 rosii maricele 
✨2 morcovi micuti
✨2 cepe rosii
✨1 ardei gras rosu
✨1 bulb de usturoi 
✨o legatura de busuioc
✨200 gr paste orecchiette
✨ulei de masline
✨sare si piper 
✨1 conserva de lapte de cocos light 

Metoda:
Preincalzim cuptorul la 200 grade.
Taiem legumele mare, in afara de morcov care trebuie taiat marunt ca sa se gateasca in acelasi timp cu restu legumelor 😉
Le asezam intr-o tava si le stropim cu ulei de masline si asezonam cu sare. 
Bagam la cuptor pentru 30-35 de minute aprox.
Intre timp punem la fiert pastele orecchiette, eu am avut unele negre luate dintr-un trip in Italia, dar merg orice paste micute doriti si aveti la indemana 👌
Le fierbem aldente, strecuram si le lasam in apa rece. 
Cand legumele s-au copt le pasam cu un blender de mana sau un blender normal. 
Adaugam conserva de cocos, busuioc si sare dupa gust. 
Turnam supa intr-o oala, punem peste pastele strecurate si amestecam. 
Efectiv ne-am lins pe degete de la supa asta! Este extraodinar de buna si simpla! 
Enjoy 🖤🍅

Enjoy!

Distribuie: